Gratis proefles

Rijschool Papendrecht

Rijschool Aqua voor rijlessen in
Zwijndrecht

Bij Autorijschool Aqua in Zwijndrecht hebben een belangrijk uitgangspunt: Je rijexamen is het tussenstation, je rijbewijs is voor het leven. Daarom leren wij jou écht auto- of motorrijden. Uiteraard leer je de examenstof voor het CBR, maar we zorgen er ook voor dat je alles meekrijgt wat na het halen van je rijbewijs nodig is. Je wordt dus een volwaardige bestuurder na je rijlessen bij onze rijschool in Zwijndrecht. Je rijopleiding is in een geheel ontspannen en laagdrempelige omgeving. Wat ons betreft moet je leren rijden met plezier, dus een eigen muziekje, veel geduld en zo nu en dan een grapje zijn geheel vanzelfsprekend tijdens je rijlessen in Zwijndrecht.

gratis proefles

Gratis rijles in Zwijndrecht bij
Autorijschool Aqua

Gratis rijles in Zwijndrecht én ook nog een gratis proefles? Het kan bij Autorijschool Aqua! Onze rijschool heeft voordelige tarieven. Zo voordelig dat je soms niet eens hoeft te betalen. Dat is zo geregeld: de proefles van 90 minuten kost eigenlijk €50. Maar, schaf je een pakket aan, dan wordt je proefles automatisch gratis. Daarbij kunt je een rijles verdienen als je een vriend of vriendin aanmeldt voor rijlessen bij onze rijschool in Zwijndrecht. Jij krijgt dan van ons een rijles cadeau. Daarnaast hebben we regelmatig interessante seizoensacties. Zo zijn we niet alleen een goede, maar ook een betaalbare rijschool in Zwijndrecht!

12x Autorijschool Aqua in Zwijndrecht

Contact met Autorijschool Aqua in Zwijndrecht

Rijles bij de beste rijschool in Zwijnrecht? Meld je dan aan bij Autorijschool Aqua! Wij geven autorijlessen, zowel schakel als automaat, en motorrijlessen tegen voordelige prijzen. Bij ons leer je uiteraard vlot en vloeiend rijden met heel veel plezier. Wil je meer weten of direct een gratis proefles boeken? Neem dan nu contact op met Autorijschool Aqua in Zwijndrecht.